E-Fatura

Propars ile kobilere ayda 1.000 e-fatura ücretsiz


Ayda sadece 85 TL ödeyerek Propars kullanan KOBİ’ler çok fonksiyonlu bir ticaret yönetim programına kavuşmakla kalmıyor, aynı zamanda 1.000 ücretsiz e-Fatura kampanyası sayesinde her ay 475 TL tasarruf ediyor.

 

Günümüzde e-Fatura kullanımı birçok işletme için zorunlu hale gelmiş durumda. Üstelik yasal olarak zorunluluğu bulunmayan birçok işletme de e-Faturanın avantajları sayesinde gönüllü olarak bu uygulamaya geçiyor. Zaten kağıt faturadan çok daha pratik ve hesaplı bir çözüm olan e-Fatura, Propars ile daha da ucuza geliyor. Çünkü Propars kullanan KOBİ’ler her ay kestikleri ilk 1.000 e-Fatura için hiçbir ekstra ücret ödemiyor.

Her ay 475 TL tasarruf

Ayda 1.000 e-Fatura kesen bir işletme Propars kullandığı takdirde bu e-Faturalar için fazladan ücret ödemediğinden ayda 475 TL’ye kadar tasarruf etmiş oluyor. Üstelik Propars için her ay ödediği 85 TL karşılığında 1.000 ücretsiz e-Faturanın yanı sıra ön muhasebe, stok yönetimi ve e-ticaret yönetimi gibi tüm temel ihtiyaçlarını karşılayan bir programa da kavuşuyor ve normal şartlarda böyle bir programa ödemesi gereken ekstra maliyetten de kurtuluyor.

e-Fatura pratik, hesaplı ve doğa dostudur

Kağıt faturanın bilgisayarda basılıp gönderilebilen hali şeklinde özetlenebilecek e-Faturanın hukuki anlamda basılı faturadan hiçbir eksiği bulunmuyor. Aksine kağıt faturaya kıyasla daha hızlı ve pratik olması gibi birçok üstünlüğe sahip. Ayrıca e-Fatura kağıt ve zarf gibi kırtasiye masraflarını ve müşteriye gönderim için ödenen kargo masrafını ortadan kaldırıyor. Dijital ortamda saklandığı için arşivleme ve raporlama yapmak da çok daha kolay. Üstelik kağıt israfını ortadan kaldırdığı için e-Fatura çok daha çevre dostu bir uygulama.

 

e-Faturanın avantajlarından herkes yararlanabilir

Dileyen herkes e-Faturaya geçebiliyor. Devlet Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) tarafından belirlenen bazı kriterleri taşıyan işletmelerin e-Faturaya geçmesi zaten yasal bir zorunluluk. Ancak fatura kesen her işletme, cirosu yüksek olsun olmasın e-Faturaya geçebiliyor.

 

e-Faturaya geçmenin iki yolu

e-Faturaya geçmenin iki farklı yolu bulunuyor: Dileyen firmalar kendi sistemlerini kurup GİB’in sistemine entegre edebiliyorlar. Ne var ki bu seçenek, yüksek maliyeti yüzünden KOBİ’ler değil çok daha büyük ölçekli işletmeler tarafından tercih ediliyor. Dileyen işletmelerse GİB’in standartlarını yerine getirmiş ve e-Fatura Özel Entegratörü unvanını almış aracı kurumlarla çalışarak e-Faturaya geçiyorlar.

 

KOBİ’ler için aracı kurum daha avantajlı

e-Faturaya geçmek isteyen KOBİ’ler için aracı kurumlarla çalışmak daha iyi bir seçenek. Zira aracı kurumlar hem e-Faturanın tüm avantajlarını sunuyorlar hem de bunu KOBİ’ler açısından daha hesaplı seçeneklerle yapıyorlar. Üstelik alanında uzman ve tecrübeli bir aracı kurumla çalışan KOBİ’ler ödedikleri aylık ücretle birçok farklı hizmeti bir arada alabiliyorlar.

 

Propars e-Faturadan ibaret değil

e-Faturaya geçmek isteyen ve aracı kurum olarak Propars’ı tercih eden KOBİ’ler ayda sadece 85 TL ödeyerek hem e-Faturaya hem de kullanımı çok kolay ve pratik bir ticaret yönetim programına kavuşmuş oluyorlar. Stok yönetimi, ön muhasebe, sipariş yönetimi, müşteri yönetimi ve gelir gider takibi gibi fonksiyonlarının yanı sıra Propars e-Fatura kesmeyi, göndermeyi ve arşivlemeyi de çok kolay bir hale getiriyor.

 

Her ay 1.000 ücretsiz e-Fatura kampanyasından nasıl yararlanılır?

Her ay 1.000 ücretsiz e-Fatura kampanyasından faydalanmak isteyen KOBİ’lerin tek yapması gereken Propars.net adresini ziyaret etmek, online formu doldurmak ve ayda 85 TL’den başlayan paketlerden birini seçip Propars’ı kullanmaya başlamak. Propars kullanan her KOBİ’ye otomatik olarak ayda 1.000 ücretsiz e-Fatura hakkı tanınıyor. Propars’ta e-Faturaya geçmek için herhangi bir aktivasyon ücreti, kurulum ücreti, entegrasyon ücreti veya eğitim ücreti de talep edilmiyor. Üstelik dileyen KOBİ’ler ücretli üyeliklerini başlatmadan önce 14 gün boyunca Propars’ı hiçbir ücret ödemeden deneyebiliyorlar.

 

İlgili Blog Yazıları

– E-fatura, E-arşiv nasıl geçilir?

– E-fatura, E-arşiv hakkında en çok sorulan sorular ve cevapları

– e-Fatura, e-Arşiv 2018 yılında gelen düzenlemeler

E-Fatura
E- Fatura Uygulamasındaki Yenilikler 2022 – Gelir İdaresi Başkanlığı
E-Fatura
E-ticaret Yapanlara E-Arşiv Fatura Zorunluluğu 2021
E-Fatura
E-Arşiv Faturada İptal ve Raporlama İşlemleri 2022 Güncel