E-Fatura

Propars ile e-Faturaya Ücretsiz Geçiş


Siz de e-fatura kullanmak istiyorsunuz ancak gerekli prosedürlere ayıracak vaktiniz mi yok? Propars E-Fatura ile tanışmanın vakti gelmiş olabilir.

Veya kurulum ya da aktivasyon ücreti gibi ek ücretler ödemek istemiyor musunuz?

O halde Propars tam size göre!
E-Faturaya ücretsiz ve zahmetsiz bir şekilde geçmek için yapmanız gereken tek şey bize ulaşmak! Propars E-Fatura tüm geçiş sürecinizi sizin yerinize yönetecek. Size düşen tek görev Gelir İdaresi Başkanlığından bir “mali mühür” edinmektir ancak dilerseniz Propars bu noktada da yanınızdadır.
Üstelik koltuğunuzdan dahi kalkmadan e-Faturaya geçerken hiçbir ücret ödemeniz gerekmeyecek. Propars sizden; aktivasyon, eğitim, kurulum veya hizmet bedeli gibi herhangi bir ek ücret talep etmeyecek. İşlemlerinizi aynı gün içerisinde gerçekleştirecek ve faturanın modern haline geçişinizi sağlamış olacak.
Peki daha ne bekliyorsunuz?

Propars ile e-Faturaya Ücretsiz Geçiş
E-Fatura

E-Faturanın Faydaları Nelerdir?

İnternetin ve bilişim teknolojilerinin gelişimi hayatımızdaki pek çok şeyi hızlandırıyor ve kolaylaştırıyor. Ticaret hayatı da bu gelişmelerden payını alıyor.
İşletmeler için yorucu ve masraflı bir süreç olan fatura işlemleri de artık sanal ortama taşındı. Tıpkı mektupların yerlerini e-Postalara bırakması gibi, kağıt faturalar da artık yerlerini e-Faturalara bırakıyor. Peki, Propars E-Fatura neler sunar?

E-Fatura ile işletmeler faturalarını sanal ortamda oluşturuyor, iletiyor ve muhafaza ediyor. Bu şekilde hem zamandan hem de maliyetten önemli ölçüde tasarruf ediyor.
E-Fatura; baskı, yazdırma, posta ve arşivleme gibi maliyetleri ile işletmeler için ciddi bir masraf olan kağıt faturalardan çok daha ekonomiktir.
– Sanal ortamda var olduğu için herhangi bir kağıt ihtiyacına sahip değildir ve bu sebeple doğa dostudur.
– Faturalarınız, müşterilerinizin e-posta hesaplarına iletilir ve müşterileriz faturalarına diledikleri an ulaşır. Bu, müşterileriniz için de büyük bir kolaylıktır.
– Kağıt faturalara göre çok daha hızlı olan e-Fatura ile faturalandırma işlemlerine ayırdığınız zaman kısalır.
E-fatura sayesinde muhasebeciniz hesaplarınızı anlık olarak takip eder ve üzerindeki iş yükü azalır.
– Faturalarınızı muhafaza etme derdiniz ortadan kalkar. Kağıt faturadan çok daha güvenli olan bu sistem sayesinde faturalarınızın zarar görme veya kaybolma ihtimali yoktur.

Propars ile E-İhracatta E-Fatura!

Propars’ın global pazaryerleri entegrasyonunu kullanarak, yurt dışı siparişlerinize tek tuşla e-fatura oluşturabilirsiniz. Faturalarınız %0 KDV şeklinde e-ihracata uyumlu halde hazırlanır. Amazon, Etsy ve Allegro gibi platformlardan gelen siparişlerinizi Propars’ın sipariş yönetimi sayfasında görüntüleyin ve tek tuşla faturasını müşterinize ulaştırın!

Üstelik e-ihracat yaparken fatura masraflarından kurtulun!

Ayrıca, Propars’ın global entegrasyonlarını kullanan işletmelere e-fatura ücretsiz!



Propars ile e-Fatura’ya geçmek için hemen başvurun!

İlgili yazılar:

Hakkında Güncel 25 Soru Cevap

– E-Fatura Hakkında Yanlış Bilinen 11 Gerçek

– Nasıl Geçilir?

E-Fatura
E-Fatura ve E-Arşiv Hakkında 27 Soru Cevap 2021 Güncel Bilgiler
E-Fatura
e-Fatura ve e-Arşive Nasıl Geçilir?
E-Fatura
e-Fatura, e-Arşiv ve e-Defterde 2022 ile Gelen Düzenlemeler