Прочитајте член
Е-Извоз
Е-Извоз

Што е Амазон засилена одговорност на производителот (EPR)?


Амазон, најголемата светска платформа за е-трговија, претходно објави дека до 2022 година, неговите продавачи ќе ги подобрат своите одговорности во однос на зголемената одговорност на производителот (EPR). Посебно во опкружувањето на Германија и Франција...

Прочитајте член
Е-Извоз
Е-Извоз

Како да продавате во странство?


Со дигитализираниот свет и широката употреба на интернетот, сега е возможно секој бизнис да продава во странство. Добивање повеќе клиенти, оценување на неговиот производ во термини TL со продажба на девизи и отворање на нови пазари...

Прочитајте член
општо
општо

Што е омниканален и повеќеканален маркетинг? Што е поефикасно за вашето работно место?


Иако Omnichannel и Multichannel маркетинг се преведени на турски како повеќеканален маркетинг, тие се различни поими. Разбирањето на разликата помеѓу овие два концепта и нивно прилагодување на вашето работно место на најсоодветен начин е за вашата компанија...

Прочитајте член
општо
општо

Постигнете успех во продажбата на сребрен, златен и дијамантски накит во е-трговија!


Откако ќе ја прочитате оваа статија што ја подготвивме за вас, ќе ги имате сите потребни информации за да ја креирате вашата онлајн продавница за накит, да управувате и да го пласирате вашиот сребрен, златен и дијамантски накит. Зошто во категоријата накит...

Прочитајте член
Е-Извоз
Е-Извоз

Европската унија Нови правила за ДДВ (ДДВ) / Што е IOSS И OSS?


На крајот на 2020 година, Европската комисија одлучи да ги одложи новите правила за ДДВ (ДДВ), кои се очекуваше да стапат на сила од 1 јануари, до 19 јули 1 година поради пандемијата Ковид-2021. Земјите со Корона...

Прочитајте член
општо
општо

Како да продавате на платформата за желби?


Темите што ги покриваме во нашиот блог пост, каде што ви кажуваме што треба да знаете за да продавате на платформата Wish, еден од најголемите светски пазари за прекугранична е-трговија од САД до Европа; Што е Желба? посакувам...

Прочитајте член
општо
општо

Како до е-извоз во Мексико?


Темите што ги дискутиравме во нашиот блог пост, кој го подготвивме да послужи како патоказ за оние кои сакаат да извезуваат во Мексико, што се израмнува со успехот на Америка и Канада во е-трговијата; Мексико Обемот на е-трговија е најголем во Мексико...

Прочитајте член
општо
општо

Ebay се договори со Payoneer како начин на плаќање!


Добри вести за продавачите! Проблемот со PayPal исчезна во Ebay, една од водечките платформи во светот. Како резултат на додавањето на Payoneer на своите опции за плаќање, ebay го додаде Payoneer на вашата сметка на продавачот за вас.

tr Turkish
X