E-Ticaret

Küçük işletmeler için en iyi 12 Uygulama – E-Ticaret


E-Ticaret hepimizin gündeminde. Küçük bir işletme sahibi olmak; pek çok farklı konuda sorumluluk almayı, pek çok iş kalemi arasında bölünmeyi gerektirir. Günlük operasyonu yönetirken hem çalışanların maaşlarıyla ilgilenmek, hem pazarlama konusunda çalışmak zorunda kalırsınız. Bunlara ek olarak işletmenizin 7/24 aktif olmasını sağlamak da oldukça büyük bir öneme sahiptir. İşletmenize uygun uygulamalar seçerek daha verimli çalışır, mali konularda tasarruf edebilirsiniz. Binlerce uygulama arasından nereden başlayacağınıza karar vermek zor olabilir. Propars olarak başlangıç aşamasında işinize yarayacak, denemeye değer 12 uygulamayı sizler için listeledik.

G Suite

Listemizin ilk sırasında elbette İnternet dünyasının kralı diyebileceğimiz Google var. İş e-postaları için kullanabileceğiniz G Suite, küçük bir işletmenin temel ihtiyaçlarını karşılayabilecek düzeyde. G Suite ile güvenilir altyapıya sahip Gmail’in e-posta hizmetinden faydalanabilirsiniz. Dosyalarınızı Drive’da saklayıp paylaşmanız da çok kolay. Word, Excel ve Powerpoint gibi çok kullanılan Office programlarını G Suite ile kolaylıkla açabilirsiniz. G Suite, eş zamanlı olarak dosyalarınız üzerinde çalışma imkanı da veriyor. Ortak çalıştığınız bir dökümanın son halini kolaylıkla görüntüleyebilir, iş takibini kolaylıkla yapabilirsiniz. G Suite’in öne çıkan başka bir özelliği de video konferanslara izin veriyor olması. Ekibinizin takvimini görebilir, görüntülü toplantılar organize edebilirsiniz.

Gsuite-Propars

Gmail ile pek çok işletmenin kabusu olan yazılım kaynaklı güvenlik problemlerini yaşamazsınız. Yazılım güncellemeleri otomatik yapıldığından sizin ekstra bir çaba göstermenize gerek kalmaz. Şirket verilerinizin korunması için güvenlik ayarlarınızı özelleştirebilirsiniz.

Uygulamanın dikkat çeken özelliği nedir?

Önemli olan temel fonksiyonlara tek bir uygulamayla sahip olursunuz.

Ücretlendirme kriterleri nedir?

Depolama alanı ve iş e-posta ihtiyacınıza göre farklı paketler bulunuyor. Güvenlik denetimleri özellikleri de paketlere göre değişiklik gösterebiliyor. İhtiyaçlarınız doğrultusunda size uygun olan paketi seçebilirsiniz. Tüm paketlerde 14 gün boyunca ücretsiz deneme hakkınız olduğunu hatırlatmak isteriz.

Skype

Sesli arama, video konferansları dendiğinde Skype pek çok kişi için akla gelen ilk uygulama oluyor. Sonrasında pek çok rakibi çıksa da Skype öne çıkan özellikleriyle tahtından indirilemedi. Skype, hem ekip içi hem de müşterilerinizle iletişiminizi sağlamanız açısından oldukça işlevsel bir uygulama. Skype ile dünyanın herhangi bir yerindeki biriyle kolaylıkla iletişime geçebilirsiniz. Arkadaşlarınızla ücretsiz görüşmeler yapabilir, mesajlaşabilirsiniz. Üstelik onlara dilediğiniz boyutta dosya gönderimi yapabilirsiniz.

Küçük işletmeler için 12 uygulama - Propars Blog

Yurt dışı görüşmeleriniz maliyetliyse Skype tam size göre. Skype sayesinde düşük bir ücret ödeyerek görüşmelerinizi yapabilirsiniz. Bir görüşmeye 25 kişi dahil etme imkanı sağlayan Skype toplantılarınız için de ideal. Uygulama bilgisayar, cep telefonları, televizyonlar ve tabletlerde kullanılabilir. Böylelikle toplantılar için ofise gitmenize gerek kalmaz.

Uygulamanın dikkat çeken özelliği nedir?

Skype benzerleri arasındaki en popüler uygulamalardan biri olduğu için pek çok kişi kullanımı hakkında bilgi sahibi. Bu nedenle iletişim kuracağınız kişilerin Skype kullanımında sorun yaşamayacaklarına emin olabilirsiniz.

Ücretlendirme kriterleri nedir?

Diğer Skype kullanıcılarıyla mesajlaşmak, görüntülü konuşmak ve dosya paylaşımı ücretsiz yapabileceğiniz şeylerden bazıları. Cep telefonlarına çağrı yapmak ve SMS göndermek içinse “kullandıkça öde” veya “aylık abonelik” seçenekleri bulunuyor. Microsoft Office 365 edinerek Skype Kurumsal paketine sahip olabilirsiniz. Böylelikle 250 kişiye kadar katılımcının yer aldığı çevrim içi ve görüntülü konferans toplantıları yapabilirsiniz.

Dropbox

Dropbox, kişisel kullanımda 2GB depolama alanını ücretsiz olarak sunuyor. Daha fazla depolama alanına ihtiyaç duyan işletmeler için farklı paketler mevcut. Paketler, depolama alanının büyüklüğüne göre ücretlendiriliyor. Ücretli paket satın aldığınızda İnternet bağlantınız olmadan da dosyalarınıza ulaşabiliyorsunuz. 7/24 destek almak gibi ekstra özellikler de ücretli pakete dahil.

Uygulamanın dikkat çeken özelliği nedir?

Oldukça basit bir ara yüze sahip olan Dropbox’u tüm çalışanlarınız kolaylıkla kullanabilir. Dosyalarınızı güvenli bir şekilde yedekleyerek takım çalışmanızı verimli kılabilirsiniz.

Ücretlendirme kriterleri nedir?

Dropbox, kişisel kullanımda 2GB depolama alanını ücretsiz olarak sunuyor. Daha fazla depolama alanına ihtiyaç duyan işletmeler için farklı paketler mevcut. Paketler, depolama alanının büyüklüğüne göre ücretlendiriliyor. Ücretli paket tercih ettiğinizde İnternet bağlantınız olmadan da dosyalarınıza ulaşabiliyorsunuz. 7/24 destek almak gibi ekstra özellikler de pakete dahil.

Evernote

Gününüzü organize etmek, unutulmaması gereken notları almak, yapılacaklar listesi hazırlamak… Çoğu zaman gün içinde yapılacak işler arasında kaybolur, aklımıza gelen önemli fikirleri bile unutur hale geliriz. Evernote tüm işler için bir nevi post-it görevi görür, elbette sizin için her şeyi düzenleyen, akıllı bir post-it. Toplantı notlarınızı kaydedebilir, notlarınızda aramalar yapabilir, paylaşabilirsiniz. Tüm masaüstü ve mobil cihazlarınızla senkronize olarak çalışan bu uygulamayı ekibinizle birlikte kullanmanız da mümkün. Böylelikle bir projenin başlangıç aşamasından bitişine kadar tüm süreci kolaylıkla takip edebilirsiniz.

Uygulamanın dikkat çeken özelliği nedir?

Notlarınızı el yazınızla veya ses kaydı olarak ekleyebilirsiniz. Notlara bağlantılar eklemeniz, onay listeleri ile zenginleştirmeniz de mümkün. Uygulamanın en dikkat çekici yanı el yazısı notlarınızda bile arama yapabiliyor olmanız.

Ücretlendirme kriterleri nedir?

60 MB’lık veri yükleyebilir, 2 cihazda uygulamayı ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. Uygulamayı ekibinizle birlikte kullanmak isterseniz ücretli paketi tercih etmeniz gerekiyor. Böylelikle işleri takip edebilir, çevrim dışıyken bile tüm cihazlarınızdan notlarınıza ulaşabilirsiniz. Evernote Business kaydı oluşturarak tüm dökümanlarınızı ve e-postalarınızı bir arada tutabilirsiniz. Bu sayede aylık 10 GB yeni yükleme alanına da sahip olursunuz. Eğer işletmeniz için uygulamanın nasıl bir yararının olacağını görmek isterseniz ücretsiz olarak deneyebilirsiniz.

MailChimp

İşinizde ne kadar iyi olursanız olun, o işi doğru bir şekilde pazarlayamadığınız sürece müşterilerinize sesinizi duyuramazsınız. Pazarlama otomasyonu MailChimp, kampanyalar oluşturmanızı ve müşterilerinizlee-posta ile iletişim kurmanızı sağlar. Ürün tanıtımlarınız, duyurularınız, müşterilerinize özel kampanyalarınız… MailChimp’te yer alan tasarım şablonlarıyla kolaylıkla bülten hazırlayabilirsiniz. Böylelikle kampanyalarınızdan pek çok kişi haberdar olmuş olur. MailChimp aynı zamanda gönderim yaptığınız e-postaların performans raporlarını da sizinle paylaşır. Bu raporları inceleyerek dikkat çekici gönderimlerinizi belirleyebilir, benzer kampanyalar planlayabilirsiniz.

Mailchimp - Propars Blog

Uygulamanın dikkat çeken özelliği nedir?

MailChimp, Magento, Shopify, WooCommerce gibi önde gelen e-ticaret platformlarıyla entegre çalışır. Bu sayede ürünlerinizin satışını doğrudan arttıracak pek çok e-ticaret aracını kolaylıkla kullanabilirsiniz.

Ücretlendirme kriterleri nedir?

MailChimp’in fiyatlandırması abone sayınıza ve gönderim yapacağınız miktara göre değişkenlik gösteriyor. 2.000 aboneye ayda 12.000 e-postaya kadar ücretsiz gönderim yapabilirsiniz. Daha fazla aboneye düzenli gönderimler yapıyorsanız aylık ödeme sistemine dahil olabilirsiniz. Eğer gönderimleriniz düzensizse gönderim yaptıkça ödeme yaparak MailChimp’i kullanabilirsiniz.

WeTransfer

WeTransfer, dosya paylaşımlarında en çok tercih edilen uygulamalardan biridir. E-posta ile gönderemeyeceğiniz büyüklükteki dosyalarınızı kolaylıkla WeTransfer ile gönderebilirsiniz. Basit bir tasarıma sahip olan WeTransfer’i kullanmak için sizin ve alıcının e-posta adresini yazmanız yeterli. Dilerseniz gönderiminize bir mesaj da ekleyebilirsiniz.

Uygulamanın dikkat çeken özelliği nedir?

Herhangi bir üyelik veya kayıt işlemi gerektirmediğinden kullanımı oldukça kolay.

Ücretlendirme kriterleri nedir?

2GB’a kadar olan dosyalarınızı ücretsiz olarak gönderebileceğiniz uygulama, dosyalarınızı 1 hafta sonra siliyor. Bu nedenle gönderim yaptığınız kişinin 1 hafta içinde göndermiş olduğunuz dosyayı bilgisayarına indirmiş olması gerekiyor. Bir seferde 20 GB’tan daha büyük boyutta dosya göndermek için WeTransfer Plus paketini tercih etmelisiniz. Böylelikle 100 GB’a kadar depolama alanına da sahip olmuş olursunuz. Aynı zamanda dosyalarınızı parolayla korumak ve aktarım silme tarihlerini de kaldırmanız mümkün.

Hootsuite – E-Ticaret

Sadece sosyal medya güncellemeleriniz için uygulamayı ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. Ücretli paketlerden birini tercih ettiğinizde ise farklı profillerle içerik planlamaları yapabilirsiniz. Profesyonel ve Team olarak adlandırılan ücretli paketler ile kapsamlı raporlar almanız mümkün. 30 Günlük deneme süresinin bulunduğu Profesyonel paket küçük işletmeler için uygun bir tercih olacaktır.

Uygulamanın dikkat çeken özelliği nedir?

Hootsuite sadece anlık gönderimleri kapsamaz. İstediğiniz bir zaman dilimi için duyurularınızı planlayabilirsiniz. Böylelikle mesai saatleriniz dışında da paylaşımlarınızla sosyal medyada varlığınızı sürdürebilirsiniz.

Ücretlendirme kriterleri nedir?

Sadece sosyal medya güncellemeleriniz için uygulamayı ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. Ücretli paketlerden birini tercih ettiğinizde ise farklı profillerle içerik planlamaları yapabilirsiniz. Profesyonel ve Team olarak adlandırılan ücretli paketler ile kapsamlı raporlar almanız mümkün. 30 Günlük deneme süresinin bulunduğu Profesyonel paket küçük işletmeler için uygun bir tercih olacaktır.

LinkedIn – E-Ticaret

LinkedIN, profesyonel iş dünyasının vazgeçilmez sosyal medya ağı. Bu nedenle işletmeler için de oldukça büyük bir öneme sahip. LinkedIN ile iş dünyasındaki bağlantılarınızı büyütebilir, sizin için önemli kişilerle iletişim kurabilirsiniz. Aynı zamanda şirket sayfası oluşturarak şirketinizle ilgili duyuruları paylaşabilir, reklam verebilirsiniz. LinkedIn eleman arayışlarınızda iş ilanlarınızı paylaşmanız için de ideal bir platformdur.

Uygulamanın dikkat çeken özelliği nedir?

İnsan kaynakları departmanı olmayan küçük işletmeler için eleman alım süreçleri zahmetli olabiliyor. LinkedIN iş ilanlarınızı yayınlayarak uygun adaylarla kolaylıkla iletişime geçmenizi sağlar.

Ücretlendirme kriterleri nedir?

LinkedIN’de ücretsiz üyelikle herhangi bir ödeme yapmadan şirket sayfanızı oluşturabilirsiniz. Premium üyelik yarattığınız takdirde ise bağlantınız olmayan kişilerle iletişime geçebilirsiniz. Elemen ihtiyacınız olduğunda aday havuzlarına ulaşarak entegre işe alımlar yapmanız da mümkün.

Wunderlist – E-Ticaret

Organizasyonun en önemli adımı; iş listesini oluşturmak, çalışanlara görev atamak ve onların işbirliği içinde çalışmalarını sağlamaktır. Görev yöneticisi olarak çalışan Wunderlist ile yapılması gerekenleri listelemek oldukça kolaydır. İş paylaşımlarını yapabilirsiniz. Tüm süreci kolayca takip edebilirsiniz. Listelerinize fotoğraflar, PDF dosyaları ve sunumlar ekleyebilirsiniz. Listelerinize telefonunuzdan, bilgisayar veya tabletinizden ulaşabilirsiniz. Uygulamada önemli tarihler için hatırlatıcılar oluşturmanız da mümkün.

Uygulamanın dikkat çeken özelliği nedir?

Uygulamada kolaylıkla işlerin son durumlarını görebilir, yapılan işler için yorumlarınızı ekleyebilirsiniz. Tüm çalışanlarınızı bir arada tutarak onların güncel durumlarından haberdar olabilirsiniz.

Ücretlendirme kriterleri nedir?

Uygulamanın ücretsiz versiyonunda listeler oluşturabilirsiniz. Paylaşabilirsiniz. Wunderlist Business paketini satın alarak uygulamayı ekibinizle birlikte kullanabilirsiniz. Böylelikle görevler atayabilirsiniz. Projenin tüm süreçlerini takip edebilirsiniz. Ücretli versiyon aynı zamanda dosyalarınıza sınırsız erişiminizi sağlar.

Payoneer – E-Ticaret

Payoneer, işletmenizin ödeme sistemi olarak tercih edebileceğiniz en popüler ödeme yöntemlerinden bir tanesidir. İşletmelere sınırların ve beklentilerin ötesinde ödeme hizmetleri sunmayı misyon edinerek, yeni nesil teknolojik algoritmasından uyumluluğuna, operasyonlarından ve bankacılık altyapısına kadar birçok teknolojiden faydalanmaktadır. Bunun yanı sıra sınır ötesi ödeme, işletme sermayesi, vergi çözümleri ve risk yönetimi gibi hizmet paketleri sunmaktadır.

70’den fazla para birimini algılayabilen ve 200’den fazla ülkeye para transferi yapabilmenize imkan veren bir algoritmaya sahip olan Payoneer, dil bariyerine takılmadan hızlı bir şekilde ödemelerinizi almanıza imkan sağlar. Mastercard güvencesi ile sadece online olarak değil aynı zamanda fiziksel olarak kullanabileceğiniz bir kart talebinde de bulunabilirsiniz. Detaylı bilgiye Payoneer Nedir? Komisyon Oranları Nelerdir?   yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Uygulamanın dikkat çeken özelliği nedir?

Sağladığı 7/24 canlı destek servisi ile sorularınıza anında cevap alabilirsiniz. Birden fazla kaynaktan veya firmadan ödeme alma imkanlarından faydalanabilirsiniz. 150’den fazla yerel para birimine ait hesaplar açabilir ve bulunduğunuz ülkedeki herhangi bir bankadan direkt para gönderimi sağlayabilirsiniz.

Ücretlendirme kriterleri nedir? – E-Ticaret

Payoneer’e ücretsiz bir şekilde üye olup, şirketiniz ya da kendi adınıza bir hesap açabilirsiniz. Payoneer’de sadece paranızı dönüştürürken %2’lik bir komisyon ücretine tabi tutulursunuz. Bu işlem dışında yapacağınız tüm işlemler ücretsizdir.

Yeni bir Payoneer hesabı açmak için tıklayın.

Propars Ticaret Paketi – E-Ticaret

Bir işletme için en kilit nokta hiç şüphesiz finans yönetimidir. Firmanızın zarara uğramaması için stok yönetimini ve gelir gider takibini doğru yapmanız gerekir. Çalışanların maaşları, ödenmesi gereken vergiler derken ön muhasebe işleri epey vaktinizi alır. Tüm bu iş kalemlerinin arasında boğulursunuz. Zamanınızı verimli kullanamaz hale gelebilirsiniz. Üstelik her iş için farklı bir uygulama tercih etmek zaman ve para kaybı yaşamanıza neden olur. İşte Propars tam olarak bu noktada devreye girer ve sizin için pek çok sorunu çözer. Propars Ticaret Paketi, çok fonksiyonlu bir ticaret yönetim programıdır. Stok yönetimi, ön muhasebe, online satış, e-fatura gibi temel ihtiyaçlarınızı karşılar.

Propars’ın diğer bir modülü ise “Pazar yeri entegrasyonu”dur. Hepsiburada, n11, gittigidiyor gibi Türkiye’nin önde gelen alışveriş sitelerinde satış yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra Propars, Amazon, eBay gibi satış kanallarında dünyaca ünlü markalarla birlikte yer almanızı da sağlar. Böylelikle tüm dünyaya satış yapar hale gelirsiniz. Üstelik Propars tüm satışlarınızı sizin yerinize takip ederek stok yönetiminizi yapar, online satışlarınız için fatura keser. E-ticaret siteniz varsa Propars’ı bağlayarak siparişleri tek bir yerde toplayabilirsiniz. Böylelikle hatasız bir stok yönetimi yapmış olursunuz.

Uygulamanın dikkat çeken özelliği nedir? – E-Ticaret

Propars’ı tercih etmeniz için pek çok neden var. Ancak bunlar arasında en önemlisi size kazandırdığı zaman ve para. Propars Ticaret Paketi bir işletme için kaçınılmaz olan iş kalemlerini sizin için yapar. Şirketinizin finansal gücünü arttırır, tedarikçileriniz ve müşterilerinizle ilgili doğru bilgilere ulaşmanızı sağlar. Böylelikle işletmeniz için daha sağlıklı kararlar alabilirsiniz. Üstelik tüm bunlar için farklı uygulamalar kullanmanıza gerek kalmaz.

Ücretlendirme kriterleri nedir? – E-Ticaret

Propars Temel Paketi aylık 69 TL yerine 49 TL. Yıllık paketi tercih ederseniz ise 588 TL yerine 490 TL ödeyerek tasarruf edebilirsiniz.

Üstelik Propars kullanan herkese koşulsuz şartsız aylık 1000 adet e-Fatura/e-Arşiv de ücretsiz. Propars’ın hizmet kalitesini ve işletmenize sağlayacağı faydaları keşfetmek 14 günlük ücretsiz paketi deneyin.

Propars E-Fatura

Bir süre öncesine kadar e-faturadan pek çok işletme sahibinin haberi yoktu. Kağıt faturaların “elektronik” hali zorunlu yasayla birlikte hayatımıza girdi. Biz de böyle e-fatura terimini daha fazla duyar hale geldik. Ne yazık ki konunun geçmişi çok eksilere dayanmadığından, pek çok kaynakta yanlış bilgiler yer alıyor. Sizin de aklınızda soru işaretleri varsa “E-Fatura Hakkında Yanlış Bilinen 11 Gerçek başlıklı yazımızı okumanızı tavsiye ederiz.

E-fatura şimdilik belli bir ciro üzerindeki şirketler için zorunlu. Ancak devlet yakın zamanda tüm işletmeler için zorunlu hale geleceğinin ipuçlarını veriyor. Üstelik e-faturanın kullanım kolaylığı, avantajları ve maddi kazançları düşünüldüğünde e-faturaya geçmemeniz için hiçbir neden yok. E-fatura ile faturalarınızı tek bir tuşla keser, müşterilerinize gönderirsiniz. Kırtasiye ve kargo gibi masraflardan kurtulacağınız gibi muhasebecinizin iş yükü de hafifler. Üstelik faturalarınızı müşterilerinize güvenli ve hızlıca ulaştırabilirsiniz. Propars E-Fatura’yı tercih ederek faturalarınızı arşivleme derdinden de kurtulursunuz. 10 yıl boyunca ücretsiz olarak faturalarınızı saklar.

Propars, Maliye Bakanlığı onaylı, özel entegratörlük lisansına sahip az sayıdaki firmadan biridir.

Uygulamanın dikkat çeken özelliği nedir? – E-Ticaret

Propars’ı tercih ettiğinizde e-fatura hakkından ücretsiz faydalanırsınız. Bu, ayda en fazla 1000 fatura kesen işletmelerin her ay 475 TL tasarruf edeceği anlamına gelir. Fatura koçanlarına harcadığınız paraları hesapladığınızda Propars E-Fatura’nın ne kadar karlı olduğunu fark edebilirsiniz.

Ücretlendirme kriterleri nedir? – E-Ticaret

Propars E-fatura için aylık 49 TL ile satışta olan Propars Ticaret Paketini satın almanız yeterli. Propars kullanan tüm müşteriler, aylık ücretsiz 1000 e-Fatura/e-Arşiv hakkı da kazanmış olur. Eğer daha fazla e-fatura ihtiyacınız varsa size uygun bir paket seçebilirsiniz.

Polaris Office – E-Ticaret

Polaris Office, bilgisayarlar ile mobil cihazlar arasında köprü oluşturan bir ofis uygulamasıdır. İş hayatında sıklıkla kullanılan PDF, ODT ve TXT ve Microsoft Office belgelerinizi görüntülemenizi ve düzenlemenizi sağlar. Word, Excel ve PowerPoint belgelerini PDF’e dönüştürebilirsiniz. Belgeleri resim olarak kaydetmeniniz de mümkün. Belgeleriniz üzerinde güncellemeler yapabilirsiniz. Cihazlarınızdan güncel hallerine ulaşabilirsiniz. Belgeleri iş arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Belgelere yorumlarınızı ekleyebilirsiniz. Kullandığınız bulut depolama servisine bağlanabilirsiniz. Belgelerinizi tek bir yerde toplayabilirsiniz.

Uygulamanın dikkat çeken özelliği nedir? – E-Ticaret

Farklı şablonlar sunan Polaris Office ile dikkat çekici belgeler hazırlamak çok kolay. Üstelik güçlü düzenleme özelliklerine sahip olduğundan dökümanlarınızı sorunsuz kılabilirsiniz.

Ücretlendirme kriterleri nedir? – E-Ticaret

Temek paket aylık 60 MB’lık sınırlı 1 GB’lık depolama alanı sunar. 1 bilgisayar, 2 mobil cihazla temel paketi ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. Çalışanlarınızla birlikte kullanmak, sınırsız depolama alanına sahip olmak içinse ücretli paket seçmeniz gerekiyor. Böylelikle dosyalarınızı oluştururken daha fazla düzenleme özelliği kullanabilirsiniz. İhtiyacınız olduğu durumda günün her saati destek almanız da mümkün olur. Size uygun planlardan birini seçerek aylık veya yıllık olarak ödeme yapabilirsiniz.

İlgili Yazılar:

– Sanal Entegrasyon: Amazon’da dükkan açmak
– KOBİ’ler için E-ticaret Rehberi -I- 
– KOBİ’ler için E-ticaret Rehberi -II-
E-ticaret Rehberi -III-
– KOBİ’ler için E-ticaret Rehberi -IIII-

E-Fatura
E-ticaret Yapanlara E-Arşiv Fatura Zorunluluğu 2021
E-Ticaret
Müşterileri İkna Etmenin Psikolojik Sırları
E-Ticaret
E-Ticarette Başarı İçin Dikkat Edilmesi Gereken 18 Altın Kural