E-Fatura

KOBİ’lere Ücretsiz E-Fatura


KOBİ’ler için e-Faturaya geçmenin en pratik ve maliyetli yolu bir aracı kurumla çalışmak. Propars’ı tercih eden KOBİ’ler her ay ücretsiz 1.000 e-Fatura gönderip 475 TL tasarruf ediyorlar.

e-Faturaya geçmek artık birçok işletme için yasal bir zorunluluk. Ancak KOBİ’niz için böyle yasal bir zorunluluk bulunmayabilir. Fakat yine de e-Faturanın sayısız avantajından faydalanmak için e-Faturaya geçin. Zira e-Fatura, hukuki anlamda aynı özelliklere sahip olduğu kağıt faturadan çok daha pratik ve hesaplı bir yoldur. Üstelik e-Faturaya geçmek için Propars’ı tercih ederseniz ayda 1.000 ücretsiz e-Fatura kampanyasıyla her ay 475 TL tasarruf edebilirsiniz.

e-Faturaya neden geçmeliyim?

e-Faturaya geçtiğinizde kağıt fatura için ödediğiniz kırtasiye ve kargo masraflarından kurtulursunuz. Ayrıca e-Fatura bilgisayar ortamında saklanır. Bu sebeple faturaları arşivlemek ve gerektiğinde tek bir tuşla aradığınız faturayı bulmak çok kolay. Tüm işlemler dijital ortamda anlık olarak yapıldığından muhasebeciniz işletmenizin mali hareketleri anlık olarak takip eder. Böylece iş yükü azalan muhasebecinizle sizin açınızdan daha uygun şartlarla çalışma fırsatı da yaratabilirsiniz. Üstelik kağıt israfını ortadan kaldırdığı için e-Fatura basılı faturaya kıyasla çok daha çevre dostu bir uygulamadır.

Neden bir entegratörle çalışmalıyım?

E-Faturaya geçmenin birden fazla yolu bulunmakta. Devasa ölçekli firmalar için kendi sistemlerini kurup Gelir İdaresi Başkanlığı’na (GİB) entegre etmek ve sistemin 7/24 çalışmasını sağlayacak yatırımları yapmak daha hesaplı olabilir. Ne var ki KOBİ’ler için böyle bir yolun astarı yüzünden pahalıya gelir. En avantajlı seçenek bir e-Fatura Özel Entegratörü ile yani bir aracı kurumla çalışmaktır. GİB’in talep ettiği tüm belgelere sahip olan bu firmalarla çalışan KOBİ’ler, aylık cüzi bir ödemeyle e-Faturaya geçmiş olurlar.

Neden Propars’ı seçmeliyim? – e-fatura

Propars, Maliye Bakanlığı onaylı, özel entegratörlük lisansına sahip az sayıdaki seçkin firmadan biridir. Propars kullanmaya başladığınızda sadece e-Faturaya geçmiş olmazsınız. Aynı zamanda çok fonksiyonlu bir ticaret yönetim programına kavuşursunuz. Stok yönetimi, ön muhasebe, sipariş yönetimi, müşteri yönetimi ve gelir gider takibi gibi fonksiyonlarının yanı sıra Propars, e-Fatura kesmeyi, göndermeyi ve arşivlemeyi de çok hesaplı bir hale getirir. Ayırca Propars’ta tüm ticaret modülleri birbirine bağlı olduğundan kullanımı çok pratiktir. Örneğin internetten kolayca ürün satmanızı sağlayan modüle bir sipariş geldiğinde faturası otomatik kesilir ve siz bu faturayı tek tıkla gönderebilirsiniz.

Propars ile paranız cebinizde kalır

KOBİ’ler için bir entegratörle çalışmak zaten daha hesaplı. Ancak Propars sunduğu özel fırsatlar sayesinde kullanıcılarına daha da fazla tasarruf etme imkanı tanır. Örneğin ayda 1.000 e-Fatura kesen bir işletmeye sahipseniz Propars’a geçtiğiniz takdirde bu e-Faturalar için fazladan hiçbir ücret ödemek zorunda kalmazsınız. Böylece ayda 475 TL’ye kadar ekstra tasarruf etmiş olursunuz. Üstelik 1.000 ücretsiz e-Faturanın yanı sıra işletmenizin tüm temel ihtiyaçlarını karşılayacak bir ticaret yönetimi programına sahip olursunuz. Böylece benzer bir programa ödediğiniz para da cebinizde kalır.

KOBİ’ler ücretsiz e-Faturadan nasıl faydalanabilir?

Her ay 1.000 ücretsiz e-Fatura kampanyasından faydalanmak için tek yapmanız gereken Propars‘a üye olmak. Ayda 85 TL’den başlayan paketlerden birini seç. Propars’ı kullanmaya başladığınızda aylık ücretsiz 1.000 e-Fatura kampanyasından da otomatik olarak yararlanmaya başla. Üstelik Propars’ı kullanmak ya da ücretsiz e-Fatura fırsatından yararlanmak ücretsiz. Herhangi bir aktivasyon, kurulum, entegrasyon ya da eğitim ücreti ödemek durumunda da kalma. Ayrıca dilerseniz ücretli üyeliğinizi başlatmadan önce Propars’ı 14 gün boyunca hiçbir ücret ödemeden deneyebilirsiniz.

E-İhracatta E-Fatura Kullanmak

Propars kullanan işletmeler e-fatura ile e-ihracat süreçlerini de hızlandırabiliyor. Propars kullanarak yurt dışından gelen siparişlerine de e-fatura oluştur.

Propars’ın sipariş yönetimi sayfası tüm sanal mağazalarını aynı ekranda buluşturur. Amazon, Ebay, Etsy, Wish ve Allegro gibi global platformlardan alacağın siparişlerini Propars’ın sipariş yönetimi sayfasında topla. Üstelik, gelen siparişlerinin mikro ihracata uygun fatura Sana ise tek tuşla e-faturanı oluşturmak kalır.

Şimdi hemen Propars e-ihracat paketlerinden sana en uygun olanı seç, ücretsiz e-faturanın tadını çıkart!

İlgili Yazılar

– E-fatura hakkında yanlış bilinen 11 gerçek

– E-faturaya Geçiş?

– KOBİ’ler için E-ticaret Rehberi -I-

– E-ticaret Rehberi -II-

– KOBİ’ler için E-ticaret Rehberi -III-

E-Fatura
E-Fatura Entegratörü seçerken nelere dikkat edilmeli?
E-Fatura
E-Faturaya Nasıl Geçilir? Zor ve Masraflı Mıdır? 2021 Güncel Bilgiler
E-Fatura
Temel Fatura ve Ticari Fatura Nedir?, Nasıl İptal Edilir?