E-İhracat

Etsy Satışlarını Nasıl Artırırsın?


Etsy, el yapımı olan ürünlerin ya da bu ürünleri yaparken kullanılan malzemelerin satıldığı bir pazaryeri olarak 2005 yılında kurulmuştur. El emeği olan, tasarım ürünlerin satışa sunulduğu bir site olmasından ve daha niş bir kitleye hitap etmesinden dolayı diğer pazaryerlerinden ayrışmaktadır.

Bu yazımızda sizlere Etsy reklamlarından ve SEO ile mağazanızın satışlarını nasıl artırabileceğinizden genel hatlarıyla bahsedeceğiz. Henüz Etsy mağazanız yoksa adım adım Etsy’de mağaza açılışını ve satış yapmayı anlattığımız blog yazımıza burayı tıklayarak ulaşabilirsiniz.

İçerik;

1-Etsy Mağazanız İçin Arama Motoru Optimizasyonu (SEO)

  • Anahtar Kelimelerinizi Belirleyin
  • Mağaza Başlığınız
  • Ürün Listeleme Sayfalarınız
  • Ürün Fotoğrafları
  • Etsy Listelerinizin Kalitesini Artırmak İçin Dikkat Etmeniz Gerekenler

2-Etsy Reklamları

  • Etsy Ads Kampanyaları
  • Site Dışı Reklamlar
  • Sosyal Medya
  • Kuponlar ve Satışlar

Etsy Mağazanız için Arama Motoru Optimizasyonu (SEO)

Arama Motoru Optimizasyonu (SEO), mağazanızın ve ürün listelemenizin Google, Bing ve Yahoo gibi sitelerde arama motoru sonuçlarındaki görünürlüğünü artırmaya yardımcı olabilecek güçlü bir süreçtir.

Arama motorları sık sık terimlerin aranma şeklini ve bir aramada ortaya çıkan kriterleri değiştirir. Mağazanızın %100 Google arama sonuçlarının en üstünde görüneceğinin garantisi yoktur. Bununla birlikte, mağazanızın SEO’sunu iyileştirmeye yardımcı olmak için kullanabileceğiniz bazı yöntemler mevcuttur.

SEO’yu atlayan ya da yeteri kadar önem vermeyen satıcılar, istediği miktarlarda ürün satışı gerçekleştirememektedir. Doğru yapılan SEO ile, insanlar yalnızca arama çubuğuna belirli anahtar kelimeleri yazarak sattığınız ürünleri kolayca bulabilirler. Peki nasıl?

Anahtar Kelimelerinizi Belirleyin

Mağazanızın SEO’sunu iyileştirmenin en önemli adımlarından biri, mağazanızı ve ürünlerinizi tanımlamak için mümkün olan en iyi anahtar kelimeleri bulmaktır.

Bunu yaparken kendinizi müşterilerinizin yerine koyup, onlar gibi düşünmenizi tavsiye ediyoruz. Yani, ürünlerinizi bulmak için siz hangi kelimeleri aratırdınız?

Anahtar kelime belirlemek için temel başlangıç noktanızdan biri ürünlerinizi tanımlayan kelimelerin ve kelime öbeklerinin bir listesini yapmaktır. Listenizi oluştururken ürünlerinizi açıklayan kelimeleri ve bunların eş anlamlarını kullanmayı unutmamalısınız.

İlk 5-6 cümlelerin bir listesini yapın. Bu sadece temel bir başlangıç ​​noktasıdır, bu nedenle eşanlamlılarını, açıklayıcı kelimeleri ve öğenizin kullanıldığı yolları düşünün. Örneğin; halı/kilim satışı yaptığınızı varsayarsak, anahtar kelimeleriniz el dokuma kilim, vintage kilim, el dokuma desenli halı şeklinde çoğaltılabilir.

Burada aklınızda bulundurmanız gereken başka bir nokta, tek kelimeyle rekabet etmeniz gereken çok fazla sonuç olacaktır. Bu şekilde üst sıralarda yer almanız daha fazla zorlaşacaktır. Daha az aratılsa da ürünleriniz ile ilgili niş arama terimleri veya kelime öbekleri rekabet seviyesini düşürmenize imkan tanırlar. Böylece daha üst sıralarda ve sayfalarda yer alabilirsiniz.

Kısaca toparlarsak anahtar kelime araştırmanızı yapmalı, anahtar kelime listenizi oluşturmalı, son adımda da kararlaştırdığınız anahtar kelimeleri doğru yerlerde, doğru şekilde kullanmalısınız. Anahtar kelimlerinizi bulmakta zorlanıyorsanız, ücretsiz anahtar kelime bulucu araçlardan faydalanabilir, hatta anahtar bulucu araçların ücretli versiyonlarıyla kelimelerin aranma hacimlerini öğrenebilirsiniz. Anahtar kelimeler nerelerde kullanılır sorusunun cevabını yazımızın ilerleyen kısımlarında ele alacağız.

Mağaza Başlığınız

Mağaza başlığınız, mağaza ana sayfanızda mağaza adınızın hemen altında görünür. Etsy bu kısmı 55 karaktere kadar yazmanıza izin vermektedir. Mağaza başlığınız aynı zamanda mağaza sayfanızın “sayfa başlığı” olacaktır. Bu, mağazanıza bağlanan bir kişinin arama motorunda gördüğü metindir.

Burada önemli olan mağazanızı ve sattığınız ürünleri kısaca açıklamanızdır. Birçok satıcı bu kısımda sloganlar, kısa açıklamalar veya ne sattıklarını belirtiler.

Ürün Listeleme Sayfalarınız

  • Ürün Başlığı

Başlığınız, listeleme sayfanızın ‘sayfa başlığını’ oluşturmak için kullanılır. Arama motorları bir sayfa başlığı için yalnızca yaklaşık 66 karakter gösterir, bu nedenle Etsy, ürün başlığınızın ne kadarının sayfa başlığında kullanılacağını belirlemek için otomatik kurallara sahiptir.

Ürün başlıklarınızın başında ürünlerinizi açıkça tanımlayın. Bir müşterinin arayabileceğini düşündüğünüz anahtar kelimeleri ürün başlığınızda mutlaka kullanın.

  • Ürün Açıklaması

Öğe açıklamanızın ilk 160 karakteri, listeleme sayfanızın meta açıklamasını oluşturmak için kullanılmaktadır. Meta açıklama, bir arama motoru sonuç sayfasında sayfa başlığınızın altında gösterilen metindir.

Ayrıca, açıklamanız ilk 160 karakterin ötesinde de önemlidir. Arama motorları bir sayfanın tüm içeriğine bakar. Anahtar kelimelerinizi kullanarak ve ürünle ilgili ayrıntıları vererek öğenizi iyi tanımladığınızdan emin olmalısınız.

Mağaza Başlığı ve Ürün Listeleme Sayfası ile ilgili detayları aşağıdaki resimlerde görebilirsiniz.

Ürün Fotoğrafları

Ürün fotoğraflarının nasıl olması gerektiğine gelirsek ise fotoğraflarınızın arka planında düz beyaz bir fon tercih etmeli, ürünleriniz, görüntü alanının yani çerçevenin en az %85’ini doldurmalı, ve satılmayacak hiçbir ürün fotoğrafta bulunmamalıdır.

Etsy’de ürün fotoğraflarınız  2000×2000 piksel olmalıdır. Aynı zamanda Ets ürünlerinizin videolarını da yüklemenize imkan vermektedir. Böylece fotoğrafla gösteremeyeceğinizi düşündüğünüz detayları video ile müşterilerinize sunabilirsiniz ve dönüşüm oranlarınızı arttırabilirsiniz.

Etsy Listelerinizin Kalitesini Artırmak İçin Dikkat Etmeniz Gerekenler

  • Başlıkları kısa ve güzel tutun.

Kısa ve anlaşılır giriş başlıkları, uzun ve kafa karıştırıcı bir anahtar kelime karmaşasına tercih edilir, çünkü alışveriş yapanların tam olarak ne sattığınızı anlamalarına yardımcı olur. Başlığınızın kısa ve öz olduğundan (ideal olarak 40 karakter veya daha az) ve en alakalı anahtar kelimelerinizle başladığını doğrulayın.

  • Kurallara uyun

Google, Pinterest, Facebook ve Instagram dahil çoğu reklam platformunun neleri tanıtabileceğiniz konusunda katı politikaları vardır. Yasaklanmış öğeler veya bir başkasının fikri mülkiyetini kullanabilecek öğeler dahil olmak üzere Etsy’nin politikalarını ihlal edebilecek tüm öğeleri kaldırmalısınız.

  • Filigranlara ve dikkat dağıtıcı unsurlara dikkat edin

Filigran, bir fotoğrafa ya da başka bir materyale sonradan eklenen başka bir fotoğraf ya da yazı demektir.

Reklam platformları tipik olarak resimler üzerinde filigranları veya diğer tanıtım metinlerini yasaklar. Ayrıca, öğenin kendisinden dikkatini dağıtabilecek karmaşık arka planlardan veya eklenen kenarlıklardan da kaçınmanız önerilir.

Ürünlerinizi doğru bir şekilde tanımlayın.

Başlığınızın ve küçük resminizin, sunduğunuz varyasyonlar da dahil olmak üzere sattığınız ürünü doğru şekilde tanımladığından emin olun. Ayrıca, belirli bir ürünü arayan müşteriler, reklamınızı tıklarlarsa ve satılık ürünün beklentilerini karşılamadığını fark ederlerse hayal kırıklığına uğrayacaklardır.

  • Son Adım: Satış

Reklamlar, mağazanıza daha fazla ziyaretçi çekecektir. Etsy reklamları ile ilgili detaylı bilgiye yazının ilerleyen kısımlarından ulaşabilirsiniz. Ziyaretçiler mağazanıza geldiğinde  satışa dönüştürme şansınızı artırmak için gözden geçirmeniz gereken noktalar vardır. Bunlar;

1- Fiyat rekabetçi mi?

Tahmin edebileceğiniz gibi fiyat, alışveriş yapanlar için satın almaya karar verirken en önemli faktörlerden biridir. Benzer ürünlerin ne için satıldığını görmek için biraz araştırma yapın ve sizin için karlı olsa da fiyatınızın rekabetçi olduğundan emin olun. Bu, öğenizin en ucuz seçenek olması gerektiği anlamına gelmez. Üstelik belki öğeniz daha kaliteli malzemelere ve daha iyi işçiliğe veya benzersiz bir tasarıma sahiptir. Listenizde, öğenizi maliyete değer kılan özellikleri vurguladığınızdan emin olun.

2- Ne satın aldıkları belli mi?

Çevrimiçi alışveriş yapanlar ürünlerinizi tutamaz veya dokunamaz, bu nedenle bir satın alma işlemi yapıp yapmamaya karar vermelerine yardımcı olmak için fotoğraflarınıza güvenirler. Ürünlerinizin her açıdan ne kadar harika olduğunu göstermek için en az 6 adet fotoğraf kullanın.

3-Ürününüzün müşteriye ulaşacağı tarih belli mi?

Tahmini teslim tarihleri de olsa bunu mutlaka belirtin.

ETSY REKLAMLARI

Mağazanızı ve ürünlerinizi pazarlamak, başarılı bir iş yürütmenin önemli bir parçasıdır. Etsy.com’da, ürünlerinizi Etsy içinde ve dışında alışveriş yapanlara pazarlamanıza yardımcı olacak birçok araç mevcuttur.

Etsy Ads Kampanyaları

Etsy Ads’i kurmak için:

  1. Etsy.com’da Mağaza Yöneticisi’ne (Shop Manager) tıklayın.
  2. Pazarlama’yı (Marketing) tıklayın.
  3. Etsy Ads’i (Advertising) tıklayın.

Günlük bütçenizi belirleyin. Bu, günlük ürünlerinizin reklamını yapmak için harcayacağınız maksimum miktar olmalıdır. Varsayılan minimum günlük bütçe 1,00 ABD dolarıdır. Bütçenizi istediğiniz zaman değiştirebileceğinizi unutmayın. Son olarak reklam vermeye başla butonunu (start advertising) tıklayın.

Reklamlar Nerede Görünür?

Listelerinizin reklamını Etsy Ads aracılığıyla yaptığınızda, ürünleriniz Etsy Arama (Etsy Search), Kategori Sayfaları (Category Pages), Pazar Sayfaları (Market Pages) hem Etsy.com hem de Etsy uygulamasında gözükür. Pazar sayfaları, temelde Etsy’nin dış arama motorlarına sunduğu sayfalardır.

Etsy Search Ads Örneği;

Müşterilerin reklamlarınızı göreceği ülkeleri nasıl seçersiniz?

Etsy’nin sunduğu bu özellikte reklamlarınız yalnızca gönderim yaptığınız ülkelerdeki alıcılara gösterilecektir.

Gönderim profilleri (shipping profile) kullanıyorsanız, gönderi yapacağınız ülkeleri nasıl seçeceğiniz aşağıda açıklanmıştır:

  • Etsy.com’da Mağaza Yöneticisi’ne (Shop Manager) tıklayın.
  • Ayarlar’ı tıklayın.
  • Gönderim ayarları’nı tıklayın.
  • Nakliye profilleri’ni tıklayın.
  • Güncellemek istediğiniz profil için Düzenle’yi tıklayın.
  • Konum ekleyin veya kaldırın.
  • Profili Kaydet’i tıklayın.

Hangi Listelerin Reklamının Yapılacağını Seçin

Varsayılan olarak, bir Etsy Ads kampanyası başlattığınızda tüm mevcut listelerinizin reklamı yapılır. Reklamını yapmak istediğiniz listeleri düzenlemeyi veya güncellemeyi seçebilirsiniz.

Bir Listenin Reklamını Başlatmak veya Durdurmak İçin;

Etsy Ads’den, reklam listelerini yönet’i (Manage advertise listings) tıklayın.

Reklamını yapmak istediğiniz listeleri kontrol edin. Sayfanın üst kısmında tümünü seçebilir veya seçimlerini kaldırabilirsiniz; bölümlere veya reklam durumuna göre filtreleyin; veya listeleri arayın. Sonrasında güncelle’yi tıklayın.

Not: Reklamını verdiğiniz listeleri istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz. Ayrıca, reklamını yaptığınız listelerin Etsy’nin Reklamcılık ve Pazarlama Politikasına (Etsy’s Advertising & Marketing Policy) uygun olduğundan emin olun.

Günlük bütçenizi nasıl değiştirirsiniz?

Reklam için günlük harcayacağınız maksimum tutar olan günlük bütçenizi belirleyebilirsiniz. Reklam bütçeniz yalnızca Etsy’deki reklamlar için kullanılır.

  • Etsy Ads’den Bütçenizi yönetin’i (manage budget) tıklayın
  • Yeni günlük bütçenizi girin.
  • Güncelle’yi tıklayın.

Maksimum günlük bütçemin sınırını ne belirler?

Günlük bütçenizi ne kadar yüksek ayarlayabileceğinizin bir sınırı vardır. Etsy maksimum günlük bütçenizin sınırını belirlemek için, ortalama olarak ne kadar harcadığınızı, mevcut ödeme durumunuzu ve ödeme geçmişinizi dikkate alır Günlük bütçenizin tamamını sürekli olarak harcıyorsanız, maksimum günlük bütçeniz zaman içinde artar.

Etsy’de tüm satıcılar maksimum 50,00 $ günlük bütçeyle başlar ve bu bütçeyi Etsy Payments’a kayıtlı satıcılar için haftalık olarak ve Etsy Payments’a kayıtlı olmayan satıcılar için aylık olarak yeniden hesaplanır. Bunun nedeni, maksimum günlük harcadığınız bütçenizi belirlemek ve Etsy Ads harcamalarınızı Etsy’nin anlaması içindir. Ayrıca, geçmişte reklam verdiyseniz, kampanyanızı yeniden başlattığınızda, en son reklam verdiğinizde geçerli olan maksimum bütçeye sahip olursunuz.

Maksimum günlük bütçenizde bir düşüş fark ederseniz, bunun nedeni ödenmesi gereken bir miktarın olması olabilir. Ödenmesi gereken tutarı ödemek, muhtemelen maksimum bütçenizi artıracaktır.

Bu tutarın üzerinde harcama yapmak istiyorsanız, en iyisi bütçenizin tamamı ile erkenden reklam vermeye başlamaktır. Bu, maksimum günlük bütçenizi istediğiniz en yüksek reklam dönemlerine yani bayramlara, tatillere, özel günlere vb. kadar yükseltmenize yardımcı olabilir.

Etsy Ads harcamalarınızı nasıl görüntüleyebilirsiniz?

Etsy Reklamları için yaptığınız masraflar, Etsy Reklamları (Etsy Ads) sayfanızda harcanan Bütçe (Budget) altında görüntülenir. Ayrıca, ödeme hesabınız da reklam masraflarıyla günlük olarak güncellenir, böylece reklama ne kadar harcadığınızı görebilirsiniz.

Not: Daha eski reklam ücretlerini görmek için sayfanın altındaki Aylık ekstreler’i (Monthly statements) tıkklayın. Böylece içinde bulunduğunuz aya ait hesap özetini görebilirsiniz.

Performans grafiklerinizi nasıl görüntüleyebilir veya gizleyebilirsiniz?

Grafikler, Etsy Ads performansınızın zaman içindeki detaylı ayrıntılarını gösterir.

  • Etsy Ads’den Daha Fazla Seçenek’i (More Options) tıklayın.
  • ”Grafikleri göster” (Show Graphs) seçeneğini tıklayın.
  • İstatistiklerinizin yanındaki menüyü tıklayarak zaman çerçevesini ayarlayın.

Önceden ayarlanmış bir zaman çerçevesi seçebilir veya özel bir tarih aralığı seçebilirsiniz. Zaman içindeki performans trendlerine ilişkin en doğru iç görüler için en az 30 günlük bir zaman çerçevesi seçmenizi öneririz.

Grafikleri tekrar gizlemek için:

  • Etsy Ads’den Daha Fazla Seçenek’i tıklayın.
  • Grafikleri gizle’yi tıklayın.
  • Etsy Reklamları nasıl kapatılır
  • Belirli listelemelerin reklamını durdurabilir veya Etsy Ads’i tamamen kapatabilirsiniz.

Etsy Ads’i kapatmak için;

  • Etsy.com’da Mağaza Yöneticisi’ne (Shop Manager) tıklayın.
  • Pazarlama’yı (Marketing) tıklayın.
  • Etsy Ads’i tıklayın.
  • Diğer seçenekler’i (Other Options) tıklayın.
  • Reklamları kapat’ı (Turn off ads) tıklayın.

Site Dışı Reklamlar

Etsy, arama motoru sonuçlarında ve Facebook gibi sosyal medya uygulamalarında da dahil olmak üzere web’deki listelerin reklamını yapar. Etsy, bu hizmeti size hiçbir ön maliyet olmadan sunar. Siz yalnızca satış yaptığınızda bir reklam ücreti ödersiniz.

Listeleriniz bu reklamlara dahil edilebilir. Etsy, kendi takdirine bağlı olarak, listelerinizin reklamını otomatik olarak yapabilir.

Etsy’de son 12 ayda elde ettiğiniz gelire bağlı olarak, site dışı reklamlar mağazanız için isteğe bağlı olabilir. Yeni bir satıcıysanız, bu hizmet isteğe bağlıdır.

Site Dışı Reklamlar nasıl çalışır?

Etsy’nin Site Dışı Reklamlarına uygun olmak için hiçbir şey yapmanıza gerek yoktur. Etsy, listelerinizi sayfalarında tanıtmak için ortak siteler ve ağlarla birlikte çalışır. Listelerin açıklamaları, fotoğrafları, başlıkları ve daha fazlası dahil olmak üzere onlara Etsy’deki envanter bilgileri gönderilir. Sitenin reklamcılık algoritması, bir kullanıcının arama veya profil bilgilerini listeleme reklamınızla eşleştirmek için bu ayrıntıları kullanır. Her kullanıcı profili ve / veya arama sorgusu için en alakalı öğeleri gösterdiklerinden emin olurlar.

Etsy’nin listelerimden hangisinin reklamını yapacağını seçebilir miyim?

Etsy’nin reklamcılık uzmanlarından oluşan ekibi, Etsy satıcılarının listelerini tanıtmak için ortak siteler ve ağlarla sıkı bir şekilde çalışmaktadır. Etkin listeler, her kanalda neyin en iyi performans gösterdiğine göre ilan edilir.

Listelerinizin reklamının yapılması olasılığını artırmak için, kalitesini artırabilirsiniz. Ayrıca; çoğu web sitesinde, ilan kalitenizi artırarak daha iyi eşleştirebileceğiniz, reklamı yapılan girişler için kriterler vardır.

Etsy Site Dışı Reklam Kanalları

  1. Google
  2. Facebook
  3. Instagram
  4. Pinterest
  5. Bing
  6. Etsy Yayıncı Ortak Siteleri
  7. Google Görüntülü Reklam Ağı

Etsy’nin Site Dışı Reklamlar İsteğe mi Bağlı?

Tüm satıcılar otomatik olarak Site Dışı Reklamlara kaydedilir. Bazı satıcılar için site dışı reklamlar opsiyoneldir. Site Dışı Reklamları devre dışı bırakma seçeneği tamamen mağazanızın son 365 gün içindeki satışlarına bağlıdır.

Etsy satışlarınızdan son 365 günde 10.000 ABD dolarından fazla kazandıysanız, mağazanızda satışa devam ettiğiniz süre boyunca site dışı reklamları kullanmanız gerekecek ve indirimli bir şekilde reklam ücretinizi ödeyeceksiniz.

Fakat Etsy satışlarınızdan son 365 gün içinde 10.000 ABD dolarından daha az kazandıysanız, site dışı reklam kullanımı isteğinize bağlıdır. Ancak, mağazanızı büyütmek ve satışlarınızı artırmak için bu hizmeti kullanmanızı tavsiye ederiz.

Sosyal Medya

Sosyal medya, bir işletme sahibi olarak en etkili ve düşük maliyetli tanıtım araçlarından biridir.

Pazarlamanızı kendi yararınıza kullanarak, marka bilinirliğini artırabilir, müşterilerle bağlantı kurabilir ve yeni potansiyel alıcılara ulaşabilirsiniz. Etsy’nin Sosyal Medya aracı ile, mağazanızdaki önemli güncellemeleri, promosyonlarınızı, en çok satılan ürünlerinizi vb. bilgisayarınızdan veya ”Sell on Etsy” uygulamasından Facebook, Instagram, Twitter ve Pinterest gibi platformlarda hızlı bir şekilde paylaşabilirsiniz.

Sosyal medya hesaplarınızı mağazanıza bağlamak için:

  • Etsy.com’da Mağaza Yöneticisi’ne (Shop Manager) tıklayın.
  • Pazarlama’yı (Marketing) tıklayın.
  • Sosyal Medya’yı (Social Media) tıklayın.
  • Sosyal Hesaplar’ı (Social Accounts) tıklayın.

Mağazanız ile bağlamak istediğiniz sosyal medya platformlarını seçip Etsy’nin yönlendirmelerini takip etmeniz yeterlidir.

Ayrıca listelerinizi doğrudan mağazanızdan sosyal medya hesaplarınızda paylaşabilirsiniz. Bu, yeni ürünleri, özel promosyonları paylaşmak veya ürünlerinizi potansiyel yeni müşterilere pazarlamak için harika bir seçenektir.

Her platformun kendi güçlü ve zayıf yönleri vardır ve bu da her birini farklı tanıtım tarzlarına ve içeriklere uygun hale getirir. Bir sosyal medya kampanyası başlatmadan önce, ne tür içerikler oluşturmayı planladığınızı ve hangi platformun en iyi eşleşme olacağını düşünün.

Örnek olarak; Facebook video içerikleri, Messenger aracılığıyla müşteri hizmetleri, çok çeşitli kitlelere bağlanma ve ulaşma açısından daha verimliyken, Instagram güçlü görseller ve videolar, canlı yayınlar ve daha genç kitlelere ulaşma yönünden dolayı daha avantajlıdır.

Kuponlar ve Satışlar

Mağazanızda indirimler, kuponlar sunmak, mağazanıza alışveriş yapma potansiyeli olan müşterilerin gelmesine ve müşteri sadakatini korumaya yardımcı olabilecek akıllı bir pazarlama taktiğidir. Ayrıca, stratejik promosyonlar, yeni müşterileri satın almaya teşvik edebilir, müşterileri normalde yapacaklarından daha fazla harcamaya ikna edebilirler.

Kuponlar, indirimler ve promosyonlar ile ücretsiz gönderimler yapabilirsiniz. Ürünlerinizi belirlediğiniz liste fiyatının aşağısında satabilir, ürününüzü alışveriş sepetine ekleyen fakat satın almayan kişilere kupon gönderebilir, ya da sosyal medya hesabınızı takip eden müşterilerinizle kuponlar paylaşabilirsiniz.

Propars ve Etsy Entegrasyonu

Propars’ın %20 indirim fırsatıyla, tasarım ürünlerini dünyanın en büyük ‘handmade’ platformunda milyonlarca potansiyel müşteriyle buluşturabilirsin.

Propars’ın Avantajları

  • Propars Etsy.com’daki mağazanı senin yerine ücretsiz olarak açar.
  • Pazaryerlerindeki mağazalar tek bir ekranda yönetilir. Üstelik, Propars paneli stok takibi, sipariş yönetimi, e-fatura gibi e-ticarette ihtiyaç duyulan tüm özellikleri kullanıcılarına sunar.
  • Ürünlerinin bilgileri sattığın ülkenin diline otomatik çevrilir.
  • Müşteriler Propars’ın anlaşmalı olduğu kargo şirketlerindeki indirimlerden faydalanarak ürünlerini çok daha uygun fiyatlarla yurt dışına gönderir.
  • Etsy’de ve dünyanın önde gelen diğer pazaryerlerinde daha başarılı bir satıcı olman için danışmanlık sunar.

Hemen şimdi sen de e-ihracat yolculuğuna başlamak için hemen bize ulaş ve %20 indirimle Propars’ın avantajlı dünyasından faydalan.

İlgili yazılar:

Etsy’de Mağaza Açmak ve Satış Yapmak

E-İhracat
Paypal Sorunu Nasıl Çözülür? Türkiye’de Nasıl Kullanılır?
E-İhracat
Payoneer Nedir? Komisyon Oranları Nelerdir?
E-İhracat
İspanya’ya E-ihracat Nasıl Yapılır?