E-Fatura

E-Fatura Entegratörü seçerken nelere dikkat edilmeli?


Kağıt faturadan çok daha avantajlı hem de daha ekonomik olan e-fatura sistemi, kobilere ve diğer işletmelere birçok farklı avantaj sağlıyor. E-posta üzerinden veri aktarımı sayesinde müşterilere hızlı bir biçimde anlık fatura gönderilebiliyor. Fatura koçanı bastırmaya gerek duymadan sanal platformlar üzerinden fatura şablonu oluşturulabiliyor. Bu sayede ekstra bir masraf yapmadan fatura kesmek ve arşivlemek mümkün oluyor.

Çevre dostu bir sistem olan e-arşiv ve e-fatura, kobilerin muhasebe işlem yükünü de önemli ölçüde azaltıyor.

E-Ticaret Entegrasyonu ile gelen Hızlı Değişim


N11
GittigidiyorHepsiburada ve Sanalpazar gibi güçlü e-ticaret platformlarının kapılarını butik mağazalara, perakende firmalara ve kobilere sonuna kadar açması, rekabetin ve hizmet çeşitliliğinin genişlemesine olanak sağlıyor. Günümüzde firmalar ürünlerini ön plana çıkarmalı. Daha fazla satış yap. E-ticaret platformlarını daha yakından takip ediyorlar.

E-ticareti profesyonel şekilde yürüt. Günlük sipariş takibini sorunsuzca yönet. E-Ticaret entegrasyonu ideal çözüm. Ürün ismi, detaylı ürün görselleri, stok sayısı, açıklayıcı içerik detayları, anahtar kelimeler, renk ve ölçü seçenekleri gibi işlemleri tek bir platformdan gerçekleştirebilen uygulamalar, iş yoğunluğunu ve karmaşasını ortadan kaldırıyor. Ayrıca tek bir sistem üzerinden girilen bilgiler aynı anda tüm e-ticaret platformlarında anlık olarak yayınlanıyor.

Kobilere, küçük işletmelere ve kurumsal şirketlere uygun olarak hizmet üreten firmalar arasında öne çıkanlar:

 


Fitsolutions.com.tr

1999 yılından beri sektörün ihtiyaçlarına uygun online çözümler sunuyor.

E-fatura, e-arşiv ve e-defter gibi hizmetlerin yanı sıra e-imza, e-denetleme, e-mutabakat, e-ihracat ve e-yedekleme gibi detaylı muhasebe süreçleri de sağlıyor.

Fitsolutions; kobi ve küçük işletmelerden ziyade daha kurumsal olarak çalışan ve daha geniş işlem hacmine sahip olan e-fatura temelli firmalara hitap ediyor.

Efinans.com.tr – E-Fatura

Dövizli fatura, ERP, muhasebe işlemleri ve diğer iş süreçlerinde hızlı çözümler sunan Efinans, geleneksel portal sistemleri ile uyum içinde çalışıyor.

E-fatura takibi ve arşivleme süreci tek bir ekran üzerinden yürütülebiliyor.

Ücretsiz başlangıç paketleri var fakat, her farklı hizmet için farklı yazılım zorluğu hizmet fiyatlarını yükseltiyor.

Paraşüt.com – E-Fatura

Cari hesap takibi, faturalandırma ve raporlama faaliyetleri sunuyor.

Finansal işlemler için geliştirilmiş muhasebe işlemlerinin öncelikli bir yazılım. Paraşüt hizmetlerini daha spesifik bir kulvara çekiyor.

Özellikle e-ticaret yönetimi konusunda eksik kalan platformda, kullanıcılar ürün listeleme ve çoklu entegrasyon gibi belli işlemlerde zorluk çekebiliyor.

Turkkep.com.tr – E-Fatura

Turkkep; kayıtlı elektronik posta (KEP) hizmeti ile işletmelere etkili, güvenli ve hızlı yedekleme seçenekleri sunuyor.

Kapsamlı e-dönüşüm ve arşivleme olanaklarını bir arada sağlıyor.

Paket sayısı, hizmet yelpazesi ve ürün çeşitliliği arttıkça fiyatlar üzerinde de ciddi artışlar görülüyor.

laptop


Propars.net

Propars entegrayonu, Türkkep ve Paraşüt gibi tek yönlü modül sistemler üzerinde çalışan diğer firmaların aksine, daha çok yönlü bir çalışma patenti ve pratik bir kullanım vaadediyor.
Geleneksel sistemler, mevcut erp ve muhasebe yazılımları üzerinden birleşik entegrasyon kurmak için verimlidir. Propars kolay anlaşılabilir sistem arayüzü, pratik işlem olanakları ve hızlı entegrasyon yetenekleri ile öne çıkıyor. Bu sayede e-ticaret ve e-fatura sistemlerine alışık olmayan kullanıcılar dahi kolaylıkla Propars entegrasyonu üzerinden stok takibini ve e-ticaret organizasyonunu yönetebiliyor.
Bulut tabanlı bir sisteme sahip olan Propars.net entegrasyonları internetin olduğu her yerde rahatlıkla kullanılabiliyor.
Otomatik tarama ve değerlendirme aşamalarını hızlıca tamamlayan CRM modülü, sabit şablonlar aracılığıyla müşteri sorularının %90 yakın bir bölümünü otomatik olarak yanıtlayabiliyor.
E-fatura ve e-ticaret çıktılarını al. Eklentilere ihtiyaç duyulmuyor. Tek bir ekran üzerinden hem e-fatura hem de e-arşiv çıktıları alınıyor. E-posta ile müşterilere ulaştırılabiliyor.
Kobiler için sanal entegrasyon, Propars.net ile sıradan bir iş haline geliyor.
Amazon.comebayetsy.com gibi platformlarda propars.net’in işbirliği sayesinde entegrasyon kolaylaşıyor.
İki haftalık deneme sürecinde Propars sistemine dahil olan herkese 1000 adet e-fatura ücretsiz olarak veriliyor.
Ücretsiz deneme sürecinin ardından; e-fatura, stok takibi, ve online sanal mağaza yönetimi gibi tüm hizmetler ayda sadece 49 TL ile müşterilere sunuluyor.

Stok takibinin, fatura işlemlerinin ve sipariş sürecinin tek bir ekran üzerinden kontrol edilebilmesi firmaların hatasız bir şekilde e-ticaret sürecini kontrol edebilmesini kolaylaştırıyor.



E-İhracata Uyumlu E-Fatura Entegrasyonu

E-Fatura, e-ticaret yapan her işletme için çok önemli. E-İhracat ise e-ticaret yapan her işletmenin başladığı veya başlayacağı bir süreç. E-Fatura entegrasyonunuzun e-ihracat satışlarınıza uyumlu olması çok önemlidir.

Propars’ın gelişmiş e-ihracat yazılımlarını kullanarak global pazaryerleri ile entegrasyon sağlayabilirsiniz. Amazon, Etsy, Ebay ve Allegro gibi platformlardan gelen siparişlerinizin faturasını tek tuşla kesebilirsiniz.

Üstelik, kendi e-ticaret sitenizden gelen siparişleri de entegre edebilirsiniz. Ayrıca, yurt dışı satışlarınız için keseceğiniz fatura şablonları otomatiktir. Siz sadece siparişi görür ve tek tuşla e-fatura oluşturursunuz.

Siz de hemen e-ihracat uyumlu e-fatura kullanmak için Propars ile iletişime geçin!

İlgili yazılar:

– Kobilere Ücretsiz E-fatura

– E-faturaya Geç

– E-fatura Hakkın Yanlış Bilinen 11 Gerçek

E-Fatura
E-ticaret Yapanlara E-Arşiv Fatura Zorunluluğu 2021
E-Fatura
e-Fatura ve e-Arşive Nasıl Geçilir?
E-Fatura
E-Faturaya Nasıl Geçilir? Zor ve Masraflı Mıdır? 2021 Güncel Bilgiler