E-Ticaret

N11.com’da Mağaza Nasıl Açılır? 2021 N11 Komisyon Oranları


N11.com’da Mağaza Nasıl Açılır? E-ticarettesiniz, veya e-ticarete –yani internette ürün satmaya başlamak istiyorsunuz. E-ticaret size milyonlarca müşterinin kapısını açan müthiş bir nimet; kesinlikle her satıcının bulunması gereken bir ortam. Ama e-ticarete atılır atılmaz, internette ürün satmanın çeşitli zorlukları olduğunu fark edersiniz. Bu zorluklarla hiç karşılaşmadan internette keyifle ürün satmanız için Propars yanınızda.

N11.com’da ürün satmayı kolaylaştırmak için mağazanızı açınca hemen Propars ile N11 entegrasyonunu deneyin.

Buraya tıklayarak Propars’tan canlı demo talep edebilirsiniz.

N11.com’da Satış Yapmak 

N11.com, şu an e-ticaret yapan satıcıların en çok uğradığı satış sitelerinden biri. Siz de n11.com’da mağaza açmak istiyor ve nasıl yapacağınızı araştırıyorsanız, işte size n11’de mağaza açmak ve komisyonlarla ilgili herkesin anlayabileceği dilde detaylı bir yazı.

N11.com’da Mağaza Nasıl Açılır? 

N11.com’da mağaza açmak ücretsiz. Mağazayı açmak için önce mağaza üyelik formunu doldurmanız gerekiyor. Mağaza üyelik formunu doldurmak için buraya tıklayabilirsiniz. 

Mağaza üyelik formunu doldurduktan sonra aşağıdaki evrakları eksiksiz şekilde hazırlayıp n11.com’un posta adresine postalamanız gerekiyor.

N11.com’da mağaza açmak için gerekli evraklar:

Anonim, Limited, Komandit Şirketler ve Adi Ortaklıklar İçin:

  • Güncel Faaliyet Belgesi (Son 6 Ay)
  • Vergi Levhası
  • Şirket Kuruluş Ticaret Sicil Gazetesi
  • İmza Sirküleri
  • Ortaklık Sözleşmesi (Adi Ortaklıklar için)
  • Çalışma Mali Şart ve Prensipleri (Komisyon Anlaşması)
  • Satıcı İlan ve İşlem Sözleşmesi (n11.com Sözleşme)

Şahıs Şirketleri için:

  • Güncel Faaliyet Belgesi (Son 6 Ay)
  • Vergi Levhası
  • İmza Sirküleri
  • Nüfus Cüzdan Fotokopisi
  • Çalışma Mali Şart ve Prensipleri (Komisyon Anlaşması)
  • Satıcı İlan ve İşlem Sözleşmesi (n11.com Sözleşmesi, üyelik formunun olduğu sayfadan çıktısı alınabilir)

Şirketinizin türüne göre gerekli evrakları hazırladıktan sonra hepsini bir dosya içerisinde n11.com posta adresine gönderin.

N11.com posta adresi:

Doğuş Planet Elektronik Ticaret ve Bilişim Hizmetleri A.Ş.
Katar Cad. No: 4, İTÜ Teknokent ARI 3, İç Kapı No: 803 – 902
Sarıyer / İstanbul Bina Kodu: 902 – 1580880019

Mağazanız üyelik formunu doldurduğunuzda aslında açılmıştı. Ancak ürün satmaya başlayabilmek için bu adrese gönderdiğiniz evrakların onaylanmasını beklemeniz gerekiyor. Evraklarınız onaylandığında size e-posta veya telefonla haber verecektirler.

Mağazanız açılınca, onlarca, yüzlerce ürünü yüklemeye çalışmayın. Hemen Propars’ı ücretsiz deneyin, ürünleriniz Propars’la otomatik yüklensin ve satış yapıldıkça stoklar otomatik güncellensin. Propars’ın tüm özellikleriyle ürün satmak kolaylaşsın.

Propars’ı Keşfet!

N11.com Mağaza Komisyonları

N11.com’da Mağaza Nasıl Açılır? Sorunu cevapladık. Peki n11.com sizi nasıl ücretlendirecek? Elbette siz N11’de ürün sattıkça, sattığınız her üründen komisyon alarak.

Peki mağaza komisyonu ne kadar?

Mağaza komisyonları ürün kategorisine göre değişmektedir. Yani her mağaza, sattığı ürün çeşidine göre komisyon ödemektedir. Cep telefonu, bilgisayar, tablet gibi ürünlerde, satış fiyatınızın  %5’i ile 10’u arasında; aksesuar gruplarında %10’u ile %15!i arasında; giyim, ayakkabı gibi ürünlerde ise %12 ile %17 arasında değişiyor. Bu oranlar başka ürünlerde en fazla yaklaşık %25’e kadar çıkmakta.

Propars ve N11 Entegrasyonu

Hemen Propars ile tanışın, hem N11’de hem dünyada satın!

Ön Muhasebe’den Stok Yönetimi’ne, E-ticaret Yönetimi’nden Sipariş ve Müşteri Yönetimi’ne e-ihracat sürecinizdeki her ihtiyacınızı sadece Propars karşılasın, tasarruf edin. 

N11’deki Ürünlerinizi Tüm Dünyaya Satın

N11’de satış yaparken e-ticaretin fırsatlarını keşfettiniz. Peki, aynı ürünleri yurt dışına satarak e-ihracata başlamaya ne derseniz? Propars ile çok kolay.

Propars hesabınızda N11 mağazanızı yönetirken aynı anda Amazon, Ebay gibi global platformlardaki mağazalarınızı da yönetebilirsiniz. Üstelik tüm bunları Türkçe yapın!

Propars paneliniz hem n11 mağazanızı hem de global satışlarınızı kolayca yönetebilmenizi sağlar.

Propars’ı Keşfet!

İlgili yazılar;

E-Ticaret
Terk Edilen Alışveriş Sepetlerinin Hikayesi
E-Ticaret
E-Ticarette Başarı İçin Dikkat Edilmesi Gereken 18 Altın Kural
E-Ticaret
E-ticaret rehberi 3. Bölüm: E-ihracat ile tüm dünyaya sat!